Olen miettinyt jo kauan, että perustaisin blogin, johon voisin purkaa ajatuksiani ja tunteitani. Rakastan kirjoittaa pohdintojani paperille. Näin joutuu harkitsemaan tarkkaan omia mielipiteitään, eikä kukaan keskeytä. Blogin tahdoin siksi, että täällä on helppo saada lokeroitua ja jäsenneltyä kirjoitukset, olen äärettömän epäjärjestelmällinen ihminen.


Irc-gallerian päiväkirjaan olen joskus purkanut ajatuksiani, mutta se on ehkä hieman liian julkinen paikka. Pohdintani eivät oikeastaan ole sellaisia, että haluaisin ne satunnaisten kavereiden ja tuttavien nähtäville, sillä kirjoitan usein melko voimakkaissa mielentiloissa, enkä tahtoisi ihmisten kuvittelevan, että olen kaiken aikaa sellainen, jollaiseksi kirjoitusteni perusteella minut olisi helppo luokitella. Ehkäpä selvittelen tätäkin asiaa itselleni paremmin, kun jaksan.

Nyt aion lisäillä tänne joitain vanhempia tekstejäni, sillä en tiedä, koska tunnen taas tarvetta kirjoittaa jotain uutta, ja haluaisin tänne jo sisältöä nähdäkseni, millaiseksi tämä muokkautuu...